Stroje na spracovanie citrusov Kreuzmayr sa používajú na ľahké odšťavovanie širokej škály citrusových plodov, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, melóny, ananásy, mandarínky, kaktusy a mnohé ďalšie. V prvom kroku, ak je to potrebné, sa strúhadlom na citrusy jemne odstránia mastné časti ovocia, ktoré sa nachádzajú vo vonkajšej vrstve šupky. Potom je možné lisom na citrusy optimálne vytlačiť šťavu z ovocia. Nakoniec finišer ovocnej šťavy zaisťuje rafináciu a čistenie ovocnej šťavy.
BROŽÚRA NA STIAHNUTIE
Stroj na rašpľovanie citrusov sa používa na odstraňovanie častí ovocia s obsahom oleja, ktoré sa nachádzajú vo vonkajšej vrstve citrusovej kôry. Špeciálne usporiadané rašple umožňujú spracovať ovocie rôznych veľkostí najlepším možným spôsobom bez výmeny stroja a bez straty času.
Hodinový výkon [kg/h] | 2000 |
Napájanie [kW/Amp] | 4.0/16 |
Electrické pripojenie [V/Hz] | 3x400V/50 |
Hmotnosť [kg] | 560 |
Lis na citrusy Kreuzmayr sa používa na ľahké odšťavovanie rôznych druhov ovocia, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, ananásy, melóny, kaktusy a mnohé ďalšie. Po nastavení vzdialenosti medzi valčekmi je možné lisovať rôzne ovocie rôznych veľkostí. Integrované a rotujúce valce dopravia ovocie do lisu, kde sa rozrežú na dva kusy a šťava sa úplne vytlačí. Výlisky (zvyšok lisu) sa zhromažďujú vo vyhadzovacej nádobe a môžu sa pohodlne zlikvidovať.
Hodinový výkon [kg/h] | 2000 |
Napájanie [kW/Amp] | 5,0/16 |
Electrické pripojenie [V/Hz] | 3x400/50 |
Hmotnosť [kg] | 820 |
dokončovacie zariadenie na šťavu Kreuzmayr sa používa na čistenie a zušľachťovanie šťavy, ktorá sa získava z lisu na citrusy. Dužina v surovej šťave, vrátane vlákien a semien, sa čo najlepšie oddelí a na konci stroja sa dopraví von. Rôzne perforácie sita ako aj plynulá regulácia protitlaku umožňujú reguláciu obsahu dužiny v šťave.
Obsah [Litrov] | 2000 |
Napájanie [kW/Amp] | 3,0/16 |
Electrické pripojenie [V/Hz] | 3x400/50 |
Hmotnosť [kg] | 300 |
Stroj na rašpľovanie citrusov sa používa na odstránenie mastných častí ovocia, ktoré sú vo vonkajšej vrstve kôry citrusových plodov. Lis na citrusy sa používa na ľahké odšťavovanie širokej škály ovocia, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, ananásy, melóny, kaktusy a mnohé ďalšie. Finišer sa používa na čistenie a zušľachťovanie šťavy extrahovanej z lisu na citrusy.
Ovocie sa plní do lisu a pomocou 2 rotujúcich valcov sa dopravuje ďalej do lisu, kde sa ovocie rozreže na 2 kusy a vytlačí sa šťava.
The citrus rasping stroj bol navrhnutý tak, že nie je potrebná žiadna predbežná kalibrácia veľkosti ovocia a systém môže obsluhovať jedna osoba. Vďaka variabilnej lisovacej medzere môže byť lis na citrusy naplnený ovocím rôznych veľkostí. Ľahko vymeniteľné sitá s rôznymi perforáciami zaisťujú individuálny a dokonalý výsledok s finišerom.
- Stroj je vyrobený výhradne z nehrdzavejúcej ocele
- Pripravené na použitie už pri dodaní
- Najjednoduchšia obsluha
- Veľmi nízka údržba
- Jednoduché a rýchle čistenie